Waar kun je ons vinden?

Ik ga u in het kort proberen te vertellen wat ik zoal doe en wat ik al allemaal gedaan heb. 
Merendeel is natuurlijk de gezelligheid en het bakken bij mensen thuis die iets te vieren hebben maar als u onderstaande leest dan ziet u dat ik ook nog meer doe.

Evenementen

Een paar keer per jaar heb ik het geluk dat ik gevraagd word om op een festival, braderie, camping etc. te staan. De afgelopen jaren heb ik o.a. op het festival Out of the Box in Mill en Proeflokaal in Cuijk mogen staan. Tevens heb ik het genoegen gehad om op de Vrije Markt in Cuijk & Beers Best te mogen staan, dit was tevens de laatste keer dat de markten nog geopend waren (erg zonde natuurlijk). 

 

Afgelopen zomer mocht ik ook iedere woensdag naar de altijd gezellige Camping De Tienmorgen in Beers & dit jaar naar De Barendonk in Beers waar de gasten een frietje met een snack konden bestellen, dit was een groot succes en word super leuk ontvangen. Dit is niet het enige waar je me in de zomer kunt vinden want  sinds een paar jaar heb ik een vergunning voor op het strandje in Beers aan de Kraaijenbergse plassen! Super blij mee natuurlijk en leuk om de gasten aan het water te kunnen voorzien van een koud drankje, hapje en een heerlijk ijsje tijdens het warme weer.

 

Ieder jaar sluiten we feestelijk af met de oliebollen verkoop op het burgemeester van braakplein in Beers. 


Bedrijven

Kinderen en friet is vanzelfsprekend een gouden combinatie en daarom vind ik het ook altijd leuk om naar een school toe te gaan als er iets te vieren is. Gelukkig heeft De Zevensprong tijdens hun jaarmarkt al een keer aan Toon on Tour gedacht en ook onze plaatselijke school & voetbalclub Dr. Jan De Quay school & HBV Beers hebben onze frietjes al vaak geproefd, net als het Koning Willem I College in Cuijk.

 

Gelukkig weten verschillende bedrijven (zoals: Elk, Trebbe, Mooiland, Lantech & Dichterbij) de weg naar Toon on Tour ook te vinden en heb ik hele diverse opdrachten mogen doen. Het is dus niet alleen de frietjes maar ook bijvoorbeeld een gezellige Koek & Zopie of het verzorgen van verse soep.