Waar kunt u mij overal vinden?

Ik ga u in het kort proberen te vertellen wat ik zoal doe en wat ik al allemaal gedaan heb. 
Merendeel is natuurlijk de gezelligheid en het bakken bij mensen thuis die iets te vieren hebben maar als u onderstaande leest dan ziet u dat ik ook nog meer doe.

Evenementen:

Een paar keer per jaar heb ik het geluk dat ik gevraagd word om op een festival, braderie, camping te staan. De afgelopen jaren heb ik op het festival: Out of the Box in Mill of wat te denken van Proeflokaal in Cuijk, mogen staan dat was heel leuk om te doen en hopelijk komt het evenement volgend jaar weer terug! Tevens heb ik het genoegen gehad om op de Vrije Markt in Cuijk & Beers Best te mogen staan, dit was tevens de laatste keer dat de markten nog geopend waren (erg zonde natuurlijk).

 

Afgelopen zomer mocht ik ook iedere woensdag naar de altijd gezellige Camping De Tienmorgen in Beers waar de gasten een frietje met een snack konden bestellen, dit was een groot succes en werd super leuk ontvangen. Dit is niet het enige waar je me in de zomer kunt vinden want  sinds vorige zomer heb ik een vergunning voor op het strandje in Beers aan de Kraaijenbergse plassen! Super blij mee natuurlijk en leuk om de gasten aan het water te kunnen voorzien van een koud drankje, hapje en een heerlijk ijsje tijdens het warme weer.

 

Ieder jaar wordt het jaar ook echt feestelijk afgesloten met de oliebollen verkoop op het burgemeester van braakplein in Beers en niet te vergeten net als dit jaar ook weer de aardbeien verkoop met Koningsdag!


Bedrijven:

Kinderen en friet is vanzelfsprekend een gouden combinatie daarom vind ik het ook altijd leuk om naar een school toe te gaan als ze iets te vieren hebben. Gelukkig heeft De Zevensprong tijdens hun jaarmarkt al een keer aan Toon on Tour gedacht en ook onze plaatselijke school & voetbalclub Dr. Jan De Quay school & HBV Beers heeft onze frietjes al een keer geproefd.

 

Gelukkig weten verschillende bedrijven (zoals: Elk, Trebbe, Mooiland, Lantech & Dichterbij) de weg naar Toon on Tour ook al te vinden en heb ik hele diverse opdrachten mogen doen. Het is dus niet alleen de frietjes maar ook bijvoorbeeld hele gezellige Koek & Zopie, ook heb ik onderstaand een video van Mooiland toegevoegd waarbij u kunt zien dat we in de corona tijd een heerlijk bakje soep voor de ouderen hebben mogen maken.