Veel gestelde vragen

Hoe gaat het in z'n werk met de stroomvoorziening?

Ik heb alleen een normale stroomvoorziening nodig en dus geen krachtstroom. Het is maar voor twee koelkastjes dus het kan op bijna alle groepen en verbruikt weinig stroom.


Het plaatsen van de wagen?
Er zit een mover op met afstandsbediening dus heeft u het liefste dat de wagen bijvoorbeeld bij u in de tuin komt. Dan is dit vaak ook mogelijk met moeilijke bochten. Verder is de kleinste wagen 4 meter lang en 2,5 meter breed, de middelste 5 meter lang en 2,5 meter breed & de grootste 6 meter en 3 meter breed.

 

Hoe gaat de reservering en betaling?

Wij sturen altijd via een mail of whatsapp een bevestiging van uw reservering met de desbetreffende tijd, afgesproken datum en het gekozen menu. U kunt bij ons na afloop pinnen of contant betalen. Bedrijven kunnen indien gewenst een factuur ontvangen.

 

Wij willen wel reserveren maar hebben minder personen dan bij het menu staat?

Ook voor minder dan 40 personen kom ik graag naar u toe, maar moet ik wel een minimale afname in rekening brengen. Dit bedrag is afhankelijk van het gekozen menu en kunt u vinden op de pagina frietmenu's

 

Allergieën, vegetarisch, glutenvrij of lactosevrij?

Dit zien wij steeds vaker en natuurlijk heb ik hier altijd een oplossing voor. Als u het op tijd doorgeeft dan zorg ik altijd voor vervangende producten zodat iedereen net zoveel kan genieten als de rest.